2012. augusztus 9., csütörtök

SZIGET 2012

Ha még csak most készülsz kimenni a Szigetre, akkor biztosan gondolkodtál már azon, mit vegyél fel. 
Trendi, kényelmes és egyben praktikus darabokat, hogy ne a ruha igazítással kelljen  törődnöd,  az időd felében, hanem inkább a bulizással.
Összeállítottam négy különböző stílusnak megfelelő szettet, hogy mindenki megtalálhassa a neki tetszőt. 
Ha teheted, ne vigyél magaddal nagy értékeket, mert bár nem kell attól rettegni, hogy megtámadnak, de a buli hevében még az elől tartott táskából is kicsenhetnek bármit. Főként a könnyen felismerhető négyzet alakú dolgokat, mint pl.: pénztárca, mobil...
A pénzed, ha nem töltöd fel mind a fesztiválkártyára, akkor akár a csizmádba is teheted, mondjuk a zoknidba csúsztatva. Ha nem viszel telefont, és mégis szeretnéd majd tudni, hogy mennyi az idő, akkor érdemes egy órát vinni magaddal.

A nőies, szoknyás verziók: (Nem a legpraktikusabbak, de kétségkívül jól néznek ki, amikor a csizmádra rátapad a por és a szél enyhén fellebbenti a szoknyád... Olyan cowboy csajszis) ;)
Alapvetően nem javasolom a ruhát, de ha azt szeretnél felvenni, természetes anyagú, bélelt, laza fajtát válassz, hogy ne tapadjon rád és, hogy ne sülj meg benne! A legjobbak a sötétebb színek, így bárhova leülhetsz, nem látszik rajta ha esetleg piszkos lett.
Szinte már klasszikus a cowboy csizma + tollak kombináció, ezekkel mindig biztosra mehetsz. A csizmába mindig vegyél egy vékony, EGYSZÍNŰ (cérnazoknit), lehetőleg, kicsit magasabb szárút, amit aztán "összeharmonikázva" a bokádra tolhatsz. Nem baj, ha kilóg a csizma szárából csak színben passzoljon a kiegészítőkh
öz.


A nadrágos változat:

Ha most épp "vagány csajszis" stílusra vágysz, dobd fel a táskád szegecsekkel, vegyél koponyás kiegészítőket vagy pólót és fesd a szemed feketére. A vörös körömlakk sem hiányozhat, de ezúttal a sötétebb árnyalatokat részesítsd előnyben. A pasztell színek ezen a nyáron minden üzletben ott voltak, pólók, nacik, cipők, kiegészítők formájában, így te is biztos beszereztél egy menta zöld vagy rózsaszín darabot. Még ha nem is vagy vattacukorlány, néha igazán belefér egy "édes szett". Télen úgy is minden szürke lesz.




Smink  és haj ötletek:

A sminked lehet fantáziadús, a hétköznapitól eltérő, de nagyon ügyelj arra, hogy minden jó minőségű és vízálló legyen, mert a melegtől lefolyhat a sminked.

M.M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése