2012. augusztus 26., vasárnap

Sminktrendek

Az idei trend azoknak kedvez, akik szeretnek sminkelni, mert a füstös cica szemmel (ami idén színesebb, mint az elmúlt években) sokat kell dolgozni. Aki kedveli a tust, most a neontól a szürkéig bármit használhat, feltéve ha jól bánik az ecsettel, mert most nem csak a szimpla vékony vonal trendi, hanem a bonyolultabb, grafikus vonalak. Ha a natúr sminkeket kedveled, nincs más dolgod, mint krémes, átlátszó textúrájúra alapozni a bőröd, majd erőteljesen kipirosítani. Igazi vintage baba. Ha ennél kicsivel többre vágysz, egy vékony ezüst réteg, hajszálnyi tus és úgy nézel ki, mintha a Chanel kifutójáról léptél volna le.
A zöld millió árnyalata, (főként az olaj és a khaki) most nagyon trendi, a Dior egész kollekciót szánt neki.
A szád "natúrra" vagy vörösre fesd,  ha szereted a különleges színeket, a burgundi árnyalatai is jól mutatnak és nagyon divatosak. A Diornál látott ajakfestést úgy érheted el, hogy először gyöngyház fényű korallra fested a szád, majd az alsó ajkad közepére finoman pinket  paskolsz az ujjaddal,  a felső ajkadra pedig bármilyen narancsos vagy aranyos árnyalatot.
Termékek, amik jól jöhetnek:
                                       Szemhéj árnyékoló stiftek


Színes tus

 Szemhéjpúder
Krémes szemhéjpúder
NYX pigment por
BYS tus
Artdeco nude rúzs







Anna Sui

A gyönyörű," misztikus" színektől olyan tekinteted lesz, mint egy csábító tündérnek, így mindenképpen érdemes beszerezni néhány csillogó sötét színt.
Cavalli
 Dior kollekció
Galliano
 Prada


 Prabal Gurung

Chanel

Dior



Egy oldal, ahol bármit rendelhettek: http://www.szepsegtrend.hu/index.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése