2012. szeptember 29., szombat

Ruhatár alakra szabva - 1. ALMA

Alapvetően szinte teljesen mindegy, hogy milyen alakod van, ha előnyösen öltözködsz, bomba nőnek érezheted magad. Néhány alapvető trükköt kell elsajátítanod és máris a legjobb formád hozhatod.
Sokan azt gondolják, hogy ha van rajtuk némi felesleg, már nem is vonzóak annyira.
Nagy tévedés! Láttál már csontsovány Vénusz szobrot?
 1. rész 
Az alma alkat. 

Akinek ilyen alakja van, mellben erős, még a popsija kisebb, a csípője keskenyebb, sokszor szélesebb a válla. Itt az a lényeg, hogy a vállat és a csípőt nagyjából egyensúlyba hozzuk. A csíkosat, nagy mintákat, a túlzottan feszülős és a nagyon bő ruhákat így érdemes kerülni. A derékra rakott közepesen széles övek viszont nagyon jól kiegyenlítik az aránytalanságot és csodás homokóra alakot varázsolnak, csak úgy,mint az "a" vonalú szoknyák, ruhák. Nadrágból érdemes ceruza fazonú, de fenéktájt nem annyira szűk darabokat venni. A lehető legelőnytelenebb, amit csak fel vehetsz, az a "zsákruha". Mindent hangsúlyoz, amit nem kéne. Ellenben a nőies, jól szabott ruhák kilókat csalhatnak le.
Ezzel az alkattal rendelkező nőknek sokszor a végtagjaik is rövidek, de a feltűrt naci és feltűrt ujj optikailag nyújtanak. 
A bokapántos és a (sok vékony) pántos cipőkön kívül bármi jöhet.

Az egyik kedvenc énekesnőm Adele. Nem csak a fantasztikus hangja miatt, hanem, mert mindig nagyon csinos, hiába nem nádszál vékony.

Peplum felső,
H&M,
3990-Ft

Magasított derekú nadrág,
MANGO,
11995- Ft

Bővülő szoknya,
MANGO,
9995-Ft

És íme a Jolly joker darab: a blézer. Kötelező beszerzés, mert a  karcsúsított változatok csodákra képesek!!!  (Arra kell csak figyelni, hogy lejjebb  a köldöködnél, kb. pont a csípődig érjen.)

Blézer
MANGO,
5990-Ft
Cipő
MANGO, 
bőr
15990-Ft
A 2. részben a körte alakhoz találtok tippeket. Bármi észrevételetek, kérdésetek van, írjatok bátran!
M.M.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése