2012. április 15., vasárnap

Oltai Kata - Stílus, amit biztosan megjegyzel...

 Hazai, ikonikus stílusú emberekről még nem írtam, pedig szerintem ez ugyanolyan fontos és izgalmas, mint a külföldi divatikonok, márkák, stílusok bemutatása.
Az én egyik kedvencem Oltai Kata akit eddig akárhol láttam mindig irigylésre méltóan nézett ki. Annyira egyedi jellegzetes stílusa van, hogy könnyen a fejedben marad ha egyszer látod. 
KI Ő? 
Eddig a Ludwig Múzeum kurátora volt sok magyar származású művésznek is szervezett kiállítást. Talán az egyik legsikeresebb a Moholy-Nagy László munkásságát bemutató volt. De rengeteg hazai kezdeményezésű programnak is szervezője volt, például a  Fashion Video Festival Budapest-nek és még sorolhatnám mennyi minden fűződik az ő nevéhez...
Amitől összetéveszthetetlen : az afrikai, törzsi ékszerek, színes körmök, oldalt felnyírt, göndör, szőke haj a tetoválásai és az elengedhetetlen bőrnacik. Sokszor látni magassarkúban is, amit (valljuk be) nem sokan merünk bevállalni a göröngyös járdákon... Mindenképpen feltűnő, egyedi jelenség, aki mellet nehéz anélkül elmenni, hogy ne csodálkozz rá: Wow! azért nálunk is vannak, akik nem félnek az öltözködésükben is teljesen önmaguk lenni.

Íme néhány inspiráló kép, ha esetleg ellesnéd a trükkjeit:









Források:
         Ne félj egyedi lenni és az öltözködéseddel még jobban kifejezni magad! Kit érdekel, hogy beszólnak! Azt jelenti, hogy figyelemre méltó vagy! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése